På Scandinavia, vi tror att läkemedel är en viktig del av modern vård och vi tror att våra patienter har rätt att förvänta sig säker, prisvärd och kostnadseffektiv vård. Vi strävar efter att ge patienter och kunder ett tillförlitligt utbud av högkvalitativa, säkra och effektiva läkemedel. Vi arbetar med de striktaste kvalitetsnormerna och vi säkerställer att våra kunder lever bra, må bra och håller sig bra.

Scandinavia Apotek arbetar med licensierade och reglerade apotek i Sverige, Kanada, Storbritannien, Australien och Nya Zeeland, vilket säkerställer att de utdelade medicinerna kommer från högt reglerade tillverkare och distributörer som är licensierade av det berörda landets behöriga myndigheter.

Företagets värden

Förtroende

Om du är försiktig med att beställa mediciner online så kan du tro på oss. Alla våra referenser visas på vår webbplats och kan krysskontrolleras med MHRA och General Pharmaceutical Council

Äkta

Vi kommer från alla våra mediciner här i Storbritannien och du kan vara säker på deras ursprung. Oavsett om du väljer ett ledande märke eller en kostnadseffektiv generik, alla våra läkemedel är äkta och effektiva.

Integritet

Vi tar din integritet mycket på allvar och delar inte din medicinska information med någon annan tredje part. Dina medicinska anmärkningar är endast tillgängliga av en läkare eller farmaceut, och vi kan garantera dig deras säkerhet

tjänster

Vårt team, från våra apotekare till vårt dedikerade kundtjänsteam, är vänliga och alltid angelägna om att hjälpa. Om du har problem eller vill diskutera något är de alltid tillgängliga för att hjälpa dig via telefon, chatt eller e-post.

Expertise

Medications can be complicated and because of this, we only trust experts with your medical care. We have an on-site superintendent pharmacist and efficient online prescribers who are all highly qualified and experts in their field.

Discretion

You needn’t worry about any revealing deliveries you would rather keep to yourself. Our parcels are unbranded and unmarked, meaning that their contents are for your eyes only

Certifiering och verifiering